Okulumuz Beyaz Bayrak Aldı!

Okulumuz   Beyaz Bayrak Projesi  kapsamında, Beyaz Bayrak  almaya hak kazandı.3 Ocak  perşembe günü , Orhangazi Kültür Merkezinde yapılan  ve   Vali Yadımcılarımızın, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin, Sağlık Müdürlerimizin  de  katıldığı törende, Okul Müdürümüz Ali Çelik'e  Beyaz Bayrak  ve sertifika  takdim edildi.

Sağlık Bakanlığı  ve  Milli Eğitim Bakanlığı   tarafından, okulların temizlik  ve hijyen konusunda  teşvik edilmesi amacıyla  yürütülen proje çerçevesinde, temizlik açısından  100 üzerinden  90 alan okullara  Beyaz Bayrak  verilmektedir.Bu belge, iki yıl süreyle geçerliliğini koruyacak, kontrollerde bu süre içinde devam edecektir.

Beyaz Bayrak