23 NİSAN KUTLU OLSUN!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Özel Neva Okullarında coşkuyla kutlandı.Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin 23 Nisan cuma sabahı okumuzda , hazırlayıp sundukları program velilerden büyük beğeni topladı.Ayrıca 22 Nisan perşembe günü,okulumuzun organize ettiği şenliklerle de öğrencilerimiz bayram sevincini doyasıya yaşama imkanı buldu.Öğretmenlerinin eşliğinde birçok dalda yarışlara katıldılar.Minik Nevalılar onlar için gelen palyaço ile oyunlar oynayarak  çok eğlenceli vakitler geçirdiler.