2-B Paylaşmanın Mutluluğunu Yaşadı...

2-B sınıfı öğrencilerimizin,öğretmenleri nezaretinde başlattıkları "Ecza Dolabı" projesi güzel anılarla sonuçlandı.Mehmet Gölhan ilkokulu için bir ecza dolabı hazırlayan öğrencilerimiz paylaşmanın mutluluğunu dolu dolu yaşadılar.

Yaptırdıkları dolabın içini ilaç ve ecza malzemeleri ile dolduran öğrencilerimiz,öğretmenleri eşliğinde Mehmet Gölhan ilkokuluna bir ziyaret düzenledi. Güzel ve içten bir karşılamayla ağırlanan ekibimiz,tek şubesi olan okulda akranlarının sınıfına misafir oldular.

Ecza dolabını ve arkadaşları için hazırladıkları küçük hediyelerini takdim eden öğrencilerimiz,yeni arkadaşlarla tanışmanın heyecanıyla gezilerini sonlandırdılar.