Nevalılar İzmir Yolcusu...

İlimizde yapılan Okullar arası Küçükler Tenis Turnuvasında Sakarya İl Birinciliğini kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz  Ahmet Kerem Vardar  ve Orhan Salih Dalgıç  yapılacak olan turnuvaya  katılmak üzere İzmir’e gidiyorlar.Beden Eğitimi öğretmenimiz  Hüseyin Kılıçarslan’ında öğrencilerimize  eşlik edeceği müsabakalar 3-7 Haziran tarihlerinde yapılacak.Şampiyonaya katılacak olan Ahmet Kerem Vardar  ve Orhan Salih Dalgıç “Çok heyecanlıyız.Turnuvalara çok iyi hazırlandık.Elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sakaryamızı en iyi şekilde temsil edip,İnşaalah  birincilikle dönmeyi hedefliyoruz ”dediler.Öğrencilerimize bizde başarılar ve iyi yolculuklar diliyoruz.