Özel Neva'da Bayram Var!

Miniklerimiz geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri yılsonu gösterileriyle onları izleyen ailelerini ve öğretmenlerini büyülediler. Başarılarla dolu bir seneyi geride bırakan birinci sınıflarımız gösterişli bir finalle seneyi sonlandırdılar.

Yaklaşık bir aylık çalışmayla hünerlerini ortaya koyan öğrencilerimiz her alanda ne kadar azimli ve başarılı olduklarını kanıtladılar. Yaptıkları İngilizce sunumları ve hazırladıkları İngilizce şarkılarla yabancı dil konusunda ne kadar yetenekli olduklarını sergileyen miniklerimiz step, mehteran, semazen, halk oyunları gibi birbirinden farklı birçok ront ve gösteride farklarını ortaya koydular.

Öğretmenlerinin özverili çalışmaları ve emeklerinin karşılığını sevimli ve başarılı tavırlarıyla veren öğrencilerimiz gösteriyi izleyen tüm anne ve babalarına mutluluk gözyaşları döktürdüler. Duygulu anlar yaşayan misafirlerimiz gösterinin sonunda öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi ayakta alkışladılar.

Bizde neva ailesi olarak bu gösteride emeği geçen tüm öğretmenlerimize, personelimize ve güzel miniklerimize teşekkür ediyoruz.

Okuma Bayramı