Okulumuzun 2. Su Kuyusu Afrika'da Açıldı!

Okulumuzda geçtiğimiz aylarda,Okul Aile Birliği,Halkla İlişkiler Birimi,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü ve Din Kültürü zümresinin katkılarıyla "Sudan'da Su Kuyusu Açma" projesi gerçekleştirilmiş, yapılan çalışmalar sonucunda toplanan su kuyusu açma bedeli, Yardımeli Derneği temsilcilerine teslim edilmişti.Ve nihayet beklediğimiz haber geldi.Özel Neva Su Kuyusunun açılıp,faaliyete geçtiğini bildiren Yardımeli Derneği görevlileri,su kuyusunu kullanan yerli halkın resimlerini çekerek bize yolladılar.

Özel Neva Su Kuyusunun açılması için bağışta bulunan hayırseverlere gönülden teşekkür ederiz...

2. Su Kuyusu