Comenius Çalışmaları Hızla Devam Ediyor!

Özel Neva Okullarında AB Comenius Proje Çalışmaları Hızla Devam Ediyor!

Okulumuzda 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılından itibaren, Ulusal  Ajansın desteği ile sürdürdüğü Comenius projelerinin ikinci ayağı 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında da devam edecek.Yoğun bir hazırlık çalışması içerisinde bulunan proje ekibi; Polonya ve Almanya'dan gelecek olan öğrenci,öğretmen ve idarecileri ilimizde ağırlayacak ve Sakarya'nın tarihi,kültürel yerlerini tanıtacaklar.

Çok Kültürlülük

Ayrıca çok kültürlülük noktasında farklı milletlerden insanları potasında eriten Sakarya'da, tolerans ve hoşgörü kavramları kapsamında sunumlar hazırlayacak olan Özel Neva öğrenci ve öğretmenleri; yerelde Sakarya'mızı, genelde ise ülkemizin insana verdiği değeri sunumlarla misafirlerine anlatacaklar.

Keyifli Bir Süreç

Çalışmalarla ilgili bilgi veren proje koordinatörü Merada Ayan "başta okulumuz idarecileri ve öğretmenleri olmak üzere oldukça yoğun ama bir o kadar keyifli bir sürecin içerisindeyiz. Proje ortaklarımızı elimizden geldiğince iyi ağarlayacağız.Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte geçen yıl sadece öğretmen ve idarecileri ile gelen misafirlerimizi bu yıl öğrencileriyle ağırlamanın heyecanı içindeyiz" dedi.