Hayvanları Koruma Günü Programından Notlar...

2-B sınıfı öğrencilerimiz , 4 Ekim cuma günü okulumuz konferans salonunda ,Hayvanları Koruma Haftası ile ilgili anlamlı bir program düzenlediler.Hayvanları sevmeyen insanları sevemez temasıyla hareket eden Nevalı öğrenciler;şarkıları,şiirleri ve hazırladıkları orotoryayla tüm arkadaşları ve öğretmenlerine güzel anlar yaşattılar.

Program boyunca hayatımızı güzelleştiren ve kolaylaştıran hayvanların sevimli fotoğraflarını sergileyen öğrencilerimiz,bu konudaki duyarlılığımızı olumlu yönde pekiştirdi.Keyifli sunumları sık sık alkışlarla kesilen öğrencilerimize güzel yürekleri ve gösterdikleri üstün başarı için bizlerde teşekkür ederiz.