Özel Nevada Cambridge Esol Sertifika Töreni Yapıldı!

Özel Neva Okullarında bu yıl Haziran ayında yapılan, Uluslararası Cambridge Esol sınavlarında başarılı olan öğrencilere sertifikaları törenle verildi.

Öğrencilerin Reading&Writing (Okuma ve Yazma), Listening (Dinleme)  ve Speaking (Konuşma) dallarında becerilerinin ölçüldüğü bu sınav,Native Speakers (Ana dili İngilizceolan) İngilizce öğretmenlerinden oluşan komisyon tarafından uygulandı.

Özel Neva Okulları İngilizce Zümre Başkanı Merada Ayan; "Dünya çapındaki üniversiteler,işverenler ve devlet kurumları tarafından geçerli sayılan bu sınavdan sertifika almaları öğrencilere özgüven ve motivasyon sağlayacaktır.Ayrıca İngilizce öğrenme isteği ve şevklerinin artmasına vesile olacaktır." dedi.

Özel Neva Okulları Müdürü Ali Çelik; öğrencileri tebrik ederek,verdikleri destekten dolayı,İngilizce öğretmenlerine teşekkür etti.