Okul Aile Birliğimizin Öğretmenlerimize Sürprizi...

Okul Aile Birliğimizde, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenlerimizi unutmadı.Özel Neva Okulları Okul Aile Birliğini temsilen,  üyelerimizden bir grup velimiz, öğretmenler odasında tüm öğretmenlerimize baklava ikramında bulunarak; hediyelerini takdim etti.Çok samimi ve neşeli bir havada geçen etkinlik sonrasında, Okul Aile Birliğini temsilen gelen velilerimiz, öğretmenlerimize verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ederek,Öğretmenler günlerini kutladılar.

Okul Aile Birliği Öğretmenler Günü Kutlaması