Sınav Öncesi Motivasyon Programı...

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine, 28-29 Kasım tarihlerinde girecekleri Orta Öğretim Ortak Sınavları öncesinde motivasyon programı düzenlendi.Rehberlik Servisimizin öğrencilerimize yaptığı son uyarılardan sonra, Özel Neva Okulları Müdürü Ali Çelik bir konuşma yaparak, öğrencilerimize başarılar diledi.Daha sonra, geçen sene okulumuzdan mezun olup,Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesini kazanan öğrencilerimizden, Hatice Kübra Üner ve Mustafa Ali Aykol, geçen yıl yaşadıkları sınav tecrübelerini ve anılarını arkadaşlarıyla paylaşarak,Sosyal Bilimler Liseleri hakkında bilgi verdiler.Oldukça neşeli bir ortamda geçen program, karşılıklı başarı dilekleri ile sonlandı.

Motivasyon Programı