Öğrencilerimizin "Kitap Sohbetleri" Devam Ediyor!

Türkçe zümremizin Mart Ayı Faaliyetleri kapsamında; 4 Mart Salı günü okulumuz Konferans Salonunda, 8/C sınıfı öğrencileri, Kemal Sayar'ın "Yavaşla" kitabını konuştular. Zeynep Durat'ın yazarın hayatını,eserlerini anlatan slaytı ve kitabın başarılı sunumuyla başlayan kitap sohbeti, öğrencilerin kitaptan etkilendikleri bölümleri paylaşmalarıyla devam etti. Güzel ve seviyeli bir kitap sohbeti gerçekleştirdikleri için Zeynep Durat'a, 8/C sınıfına ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Kitap Sohbetleri