Nevalı Matematikçiler Bir Başarıya Daha İmza Attı!

NEVANIN GENÇ MATEMATİKÇİLERİ “LAZER METRİK 3” PROJESİYLE BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTILAR

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan 6,7,8. sınıf öğrencilerine yönelik Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması (Bu Benim Eserim) Bölge Bilim Kurulu Değerlendirmesi sonuçlanmıştır. Özel Neva Ortaokulu´ndan "Lazer Metrik 3" projesi sergiye katılmaya hak kazanmıştır. Yapılan değerlendirme sonucunda 7 farklı ilden 128 proje Bölge Bilim Kurulu onayı almış olup 8-9-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde sergilenecektir. Başarılarından dolayı Matematik Proje Kulübü öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nevalı Matematikçilerin Başarısı!