Futbol Takımımız Kütahya'da Sakarya'yı Temsil Edecek!

Okul Futbol Takımımız Sakarya'yı Temsil Ediyor!

2013-2014 Okullar Arası Sakarya Geneli Futbol turnuvasında İl İkincisi olan okul takımımız, Kütahya'da, bölgelerarasında yapılacak turnuva için yola çıktılar.

Sakarya'daki başarılarını orada da göstereceklerine inandıklarını belirten takım kaptanı Aziz Mirza; "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Dualarınızı bekliyoruz." dedi.

Öğrencilerimiz okulumuzun servis aracı ile, Müdür Yardımcımız Fatih Zahmacıoğlu ve Beden Öğretmenimiz Hiseyin Kılıçarslan eşliğinde Kütahya'ya gittiler.Kendilerine iyi yolculuklar diliyor, okul takımımıza turnuvalarda başarılar diliyoruz.