ÖZEL NEVA OKULLARINDA GÖRKEMLİ KAPANIŞ!

Özel Neva Okulları 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı 8. Sınıflar yıl sonu programı, görkemli bir törenle gerçekleşti. 8. Sınıf öğrencileri, öğretmenler ve yoğun veli katılımı ile gerçekleşen program katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının ilk üçe giren öğrencilerinin ödüllendirildiği törende konuşan Kübra Betül Dursun; Özel Neva’da geçirdiği süre zarfında, üzerinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Okul Birincisi Kübra Betül Dursun’un hediyesini veren Ehda Eğitim Kurumları kurucusu Prof. Dr. Hüseyin Gazi Baş; başarılı öğrencilerimizi tebrik ederek, onları yetiştiren öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Tüm öğrencilerimizin belgeleri dağıtıldıktan sonra, hep birlikte söyledikleri şarkılar eğlenceli ve coşkulu anlar yaşanmasına vesile oldu.Tören pasta kesimi ve öğrencilerimizin kep atmasıyla sonlandı.

Özel Neva'da Görkemli Kapanış!