EKTS BAŞLIYOR

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı EKTS (Eksik Konu Tamamlama Sistemi), 11 Ekim Cumartesi'den itibaren başlıyor. EKTS ile cumartesi günleri saat 10.00-14.00 saatleri arasında Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinden etüt alabilirsiniz. Bu sistemden 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri faydalanabilmektedir. Sistemden faydalanmak için öğrencimizin T.C. kimlik numarası ile okulumuz internet sitesinden giriş yaparak ders ya da derslere kaydolması gerekmektedir. Kayıt işlemleri her haftanın pazartesi saat 12.00'da başlar, cuma 12.00'da biter. EKTS'de kontenjan kısıtlı olduğu için belirtilen zamanlarda her hafta yeniden kaydolmak gerekmektedir.

Aşağıda okulumuzun Facebook sayfasına ait bağlantıda EKTS randevu alma süreci görsellerle anlatılmıştır.

www.facebook.com/permalink.php