HİCRİ YENİ YILIMIZI ETKİNLİKLERLE KUTLADIK!

HİCRİ YENİ YILIMIZ OKUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI!

Özel Neva Okulları Değerler Eğitimi programı çerçevesinde, 25 Ekim Cuma günü kutlanacak olan Hicri yılbaşı ile alakalı olarak, çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hicri Yeni Yılın anlam ve önemine dair, Serdivan vaizi Sayın Yusuf İncegeliş ve Mareşal Fevzi Çakmak camii imamı Sayın Ali Ünal'ı okulumuzda misafir ettik. Öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Yusuf İncegeliş hocamız  hicretin mekansal boyutunun ötesinde manevi hicretin, başka bir ifadeyle maddeden manaya yolculuğun önemi üzerinde durdu. Programın sonunda konuşan Mareşal Fevzi Çakmak camii imamı Ali hocamız, "böyle güzide bir kurumda görev yapan ve bize bu imkanı sağlayan başta idarecilerimiz olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Öğrencilerimize, idarecilerimize ve tüm personele,  program sonunda hicri yılbaşı ile alakalı bilgilendirme yazısı ve şekerlemeler dağıtıldı.

Ayrıca kumbaralar dağıtılarak, yetimlere yardım kampanyası başlatıldı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz...

Hicri Yılbaşı Etkinlikleri

Hicri Yılbaşı Seminer