2-C SINIFI KIZILAY HAFTASI PROGRAMI!

2-C SINIFI KIZILAY HAFTASI KUTLAMASI!

Kızılay Haftası münasebetiyle 31 Ekim Cuma günü 2-C sınıfı öğrencileri, okulumuz Konferans Salonunda ilkokul öğretmen ve öğrencilerimize bir program sundular.

İlk olarak Kızılay'ın önemini anlatan 2-C sınıfı öğrencileri, ardından Kızılay'ın görev alanlarını ve gelir kaynaklarını arkadaşlarına anlattılar. Verilen kısa ve önemli bilgilerin ardından 2-C sınıfı şiir korosu gösterilerini sergiledi. Son olarak "Temel İlkeler Serüveni" adlı çizgifilmi izleyen Özel Nevalılar, çizgi film sonunda Kızılay'ın kuruluşunun Temel İlkelerini eğlenerek öğrendiler.

Öğretmenlerine ve arkadaşlarına keyifli ve bilgi dolu anlar yaşatan 2-C sınıfı öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz...

Kızılay Haftası 2014