DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI PROGRAMI!

DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI PROGRAMINDAN NOTLAR!

Her yıl Kasım ayının ikinci pazartesi günü başlayan, Dünya Çocuk Kitapları Haftası münasebetiyle okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bunlardan biride 2-D sınıfı öğrencilerinin okulumuz konferans salonunda sergiledikleri başarılı programdı. İlkokul öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik hazırlanan programda öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten yazılar, monologlar, şiirler ve şarkılarla izleyenlerden büyük beğeni topladılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Programı 2014