KASIM AYININ DEĞERİ "SADAKAT VE VEFA"YDI!

Okulumuzda Kasım ayının değeri "Sadakat ve Vefa" ydı. Bu değer kapsamında okul müdürümüz Sayın Ali ÇELİK 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize okulumuzun konferans salonunda "Hz. Ebubekir"in hayatıyla ilgili söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin dikkatle dinlediği konuşmanın öğrenciler üzerinde uyandırdığı etki gözlerden kaçmadı.

Kasım ayı değeri kapsamında yazı atölyemiz için öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini kaleme aldığı "Sadakat ve Vefa" ile ilgili özgün yazıları okulumuzun panolarını renklendirirken tenefüs aralarında öğrencilerimiz panolarımızı dikkatlice incelediler.

"Sadakat ve Vefa"