AVM GÜNLERİMİZ GERÇEKLEŞTİ!

13-14 Mart günlerinde, artık gelenekselleşen AVM günlerimizi bu yıl da geride bıraktık. Cuma ve cumartesi günü Serdivan AVM’ de okulumuz öğrencilerinin yıl  içinde resim ve sosyal etkinlik derslerinde yaptıkları tüm çalışmalarının sergilendiği AVM günlerimiz gerçekleşti ve güzel bir ilgiyle karşılaştı.

Sergimizi ziyaret eden misafirlerimiz, öğrencilerimizin çalışmaları ve okulumuzun eğitim-öğretim sistemi hakkında bilgi sahibi oldu.

Renkli anlara şahit olduğumuz AVM sergimize, okulumuzun öğretmenleri, çalışanları ve kıymetli velilerimizde yoğun ilgi gösterdi.

Marifet Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri,  AVM’ ye gelenlerin tansiyon ve kan şekeri değerlerini ölçerek halkımıza güler yüzlü bir sağlık hizmeti sundular.

Sergide emeği geçen ve güzel eserler ortaya koyan öğrencilerimize, onlara rehberlik eden öğretmenlerimize, başından sonuna yardımlarını esirgemeyen yardımsever çalışanlarımıza,  bizi orada yalnız bırakmayan öğretmenlerimize, velilerimize,  öğrencilerimize  ve son olarak mütebessim ilgi ve alakalarıyla bizleri onure eden Sakarya halkına teşekkür ederiz.

AVM Günlerimiz Gerçekleşti 2015