1/D KİTAP OKUMA TRENİ KALKIYOOOR!

Bir çocuğu hem zihinsel hem de duygusal olarak geliştirecek en güzel tecrübelerden biri kitap okumak… En faydalı okuma biçimi ise öğrencinin okuduğundan zevk aldığı ve bunalmadığı zaman gerçekleşir.
01 Nisan Çarşamba günü, 1/D sınıfı öğrencileri kitap okumayı daha eğlenceli hale getirmek için “Kitap Okuma Treni” oluşturdular. Sınıf öğretmeni Zehra Aydan Musa’da kendi kitabını okuyarak ve trenin önünde zikzaklar çizerek öğrencilerine makinistlik yaptı. Onu takip eden çocuklar hem en sevdiği kitaplarını okudular hem de çok eğlendiler.
Etkinlik bitiminde çok mutlu görünen çocuklar, “kitap okuma treni” yle okumayı daha çok sevdiklerini ve hiç sıkılmadıklarını dile getirdiler.

1/D Okuma Treni Kalkıyooor!