KAHVALTIDA BULUŞTULAR!

Okulumuz idarecileri, servis şoförleri ve hostesleri;  Sakarya Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Cevat Demir’in de katılımıyla, kahvaltıda bir araya geldiler. Samimi bir ortamda geçen kahvaltı sonrasında, Müdür Yardımcımız Fatih Özbayraktar’ın odasında sohbet eden misafirlerimiz, Özel Neva Okulları servis hizmetleri modelinin Sakarya’da bir örnek teşkil ettiğini, bu manada velilerimiz ve servis şoförlerinin karşılıklı memnuniyetlerinin yüksek olduğunu dile getirdiler. Sakarya Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Cevat Demir; Özel Neva Okulları Servis Koordinatörü Orhan Avvuran’a  gelecek yıl Sakarya ilinde servis hizmetleri ile ilgili uygulanacak mevzuatlar hakkında bilgi verdi. Oda Başkanı Cevat Demir, gördüğü ilgi ve alakadan çok memnun kaldığını, ayrıca yaptığı incelemeler sonucunda Özel Neva Okulları servis araçları evraklarının eskizsiz olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kahvaltıda Buluştular