AHMET DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN BREZİLYA'DA!

GURURUMUZ AHMET DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN BREZİLYA’YA UÇTU!

8. sınıf öğrencimiz Ahmet Mıntaz, milli takım formasıyla ülkemizi temsil etmek üzere, Dünya Şampiyonası elemelerinin startının verildiği Brezilya’nın Sao Paulo kentine gitti. Bugüne kadar sayısız başarı elde eden milli yüzücü öğrencimiz Ahmet; elinden gelenin en iyisini yapacağını, madalya ile ilimize döneceğine inandığını dile getirdi.
Dünya Şampiyonası elemelerinde kulaç atacak öğrencimize başarılar diliyor, güzel haberlerini bekliyoruz…