ÖĞRENCİMİZ ABDULLAH YUŞA BÜYÜLEDİ!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’nde, Wushu dünya şampiyonu sporcularından oluşan grup, muhteşem bir gösterdi sergiledi. Her birinin çok başarılı hareketleri ile beğeniyle izlenen gösteride 6 yaşındaki 1. sınıf öğrencimiz  Abdullah Yuşa büyük ilgi gördü.

Bu sene 4.’sü düzenlenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Çocuk Festivali’nde 6 yaşında olmasına rağmen birbirinden zor hareketleri başarı ile sergileyen 6 yaşındaki Abdullah Yuşa çok dikkat çekti. Abdullah  Yuşa ‘nın yaptığı hareketleri ilgi ile izleyen seyirciler genç sporcuyu bol bol alkışladı.

Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Abdurrahman Akyüz, Abdullah Yuşa’nın, 2014 yılında kendinden yaşça büyük sporcuları yenerek Türkiye Şampiyonu olduğunu ve uluslararası turnuvalarda mücadele ettiğini aktardı. Akyüz, Türkiye Wushu milli takımının Dünya’da ilk 5’te yer aldığını ve Abdullah Yuşa gibi genç sporcuların bu başarıyı daha da artıracağını aktardı.

Bizde öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Abdullah Yuşa Büyüledi