1/B SINIFI HAYATA HAZIRLANIYOR!

Çözülmüş ayakkabı bağlarını bağlamak, çocuklarımızın okula başladıklarından itibaren zorlandıkları durumlardan biridir . Başkalarının yardımına muhtaç oldukları bu konuda "BALIK VERME, BALIK TUTMAYI ÖĞRET" prensibi ve "HAYATA HAZIRLIK" etkinlikleri kapsamında 1-B sınıfı öğrencileri, boyadıkları ayakkabı bağı modelleriyle ayakkabı bağlamayı öğrenmeye çalıştılar. Bu etkinlik ile  pek çok öğrencimiz ayakkabı bağlamayı öğrenip, uyguladılar.

1/B Sınıfı Hayata Hazırlanıyor