YÜZME TAKIMIMIZ FİNALLER İÇİN ÇORUM'A GİTTİ!

YÜZME TAKIMIMIZ ÇORUM'DA SAKARYA'YI TEMSİL EDECEK!

13-15 Mayıs'ta Trabzon'da düzenlenen Türkiye okullararası yüzme müsabakalarında elde ettikleri başarılardan dolayı finalde yarışmaya hak kazanan Özel Neva Okulları Bayan Yüzme Takımımız ve Sakarya'da düzenlenen Türkiye okullararası yüzme müsabakalarında finale çıkmaya hak kazanan Mehmet Ekrem Engin,  27-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek final yarışlarına katılmak üzere Çorum'a gitti. 26 Mayıs Salı sabahı saat 07.00'de, müdür yardımcımız Fatih Özbayraktar, beden eğitimi zümre başkanımız Şaban Keskin, yüzme antrenörümüz Çağlar Küçükbaycan,yüzme  takımımız ve aileleri okulumuzda buluşarak kahvaltı ettiler ve sonrasında ekibimiz yola koyuldu. 3 gün sürecek Milli Eğitim Bakanlığı Yıldızlar Yüzme  Final yarışlarında öğrencilerimize başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun...

Yüzme Takımımız Finaller İçin Çorum'a Gitti

Yüzme Takımımız Finaller İçin Çorum'a Gitti!