SELİM GÜNDÜZALP VELİLERİMİZLE BULUŞTU...

SELİM GÜNDÜZALP GELENEKSEL MANTI GÜNÜNDE VELİLERİMİZLE BULUŞTU!

Okul Aile Birliğimizin her sene geleneksel olarak düzenlediği ve Eğitimci-Yazar Selim Gündüzalp'in konuşmacı olarak katıldığı Mantı Günümüz 30 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti. Çok samimi bir sohbet havasında geçen programın davetiye gelirleri ile Kaynarca ilçesinin Karaçalı köyünde bulunan bir köy okuluna eğitim yardımı yapılacak.

Konuşmacı olarak katılan Selim hocamıza, Mantı Günümüze katılan misafirlerimize, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Daha nice hayırlı işlerde buluşmak dileğiyle...

Selim Gündüzalp Velilerimizle Buluştu