NEVA'NIN WUSHU ŞAMPİYONLARI MADALYALARINI ALDI!

12 Şubat Cuma günü Sakarya Spor Salonunda gerçekleşen Milli Eğitim Okullararası Minikler, Küçükler ve Yıldızlar müsabakalarında öğrencilerimiz WUSHU  alanında üstün başarılar sergilediler. 8-B sınıfı öğrencimiz Zeynep Yılmaz Taichi Quen dalında ve Taichi Jian dalında Sakarya Birincisi olurken; 8-C sınıfı öğrencimiz Kemal Yılmaz Daoshu1. Guidin dalında birinci, Gunshu 1. Guidin dalında birinci, Chana quen1. Guidin dalında üçüncü oldu. 2-A sınıfı öğrencimiz Abdullah Yuşa Sofuoğlu Nan Gun dalında birinci, Nan Quen dalında ikinci oldu. 7-C sınıfı öğrencimiz Seval Uras Chana Quen dalında ikinci olurken, 6-B sınıfı öğrencimiz Melih Uras Chana Quen dalında yine ikinci oldu.
Tüm öğrencilerimizi bu üstün başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Neva'nın Wushu Şampiyonları Madalyalarını Aldı