BURSLULUK SINAVINA YOĞUN İLGİ

Özel Neva Okulları tarafından Sakarya'da GELENEKSEL hale getirilen bursluluk sınavı; 2016-2017 eğitim-öğretim yılı için 5 Mart 2016 Cumartesi günü gerçekleşecek. EHDA Eğitim Kurumları Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşegül Üner yaptığı açıklamada "Bursluluk sınavı Neva Okullarıyla özdeşleşmiş durumda, doğal olarak halkımız böyle bir sınav olduğunda doğrudan Neva Okullarını tahayyül ediyor" dedi. Açıklamasının devamında "25.02.2016 tarihinde sitemiz yaklaşık onbin kez ziyaret edildi bu da Neva Okullarının Sakarya'daki yerinin bir göstergesidir. Sakaryanın Değerli velilerine gösterdikleri yoğun ilgi ve alakadan dolayı Neva Okulları olarak teşekkürü bir borç biliriz" dedi.