8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE TEOG MOTİVASYON SEMİNERİ

Değerli öğretim üyelerimiz, İshak Akdemir ve Cevat Eker eğitime dair etkileyici ve bilgilendirici sunumlarıyla öğrencilerimizin hayata ve bu hayatta karşılaşacakları sınavlara bakış açılarını faklılaştıracak çok verimli bir etkinliğe imza attılar.
Sınavlara hazırlık sürecindeki bu yolda karşılaşılabilecek problemlerle nasıl başa çıkılabileceğinin ve kariyere uzanan başarının ipuçlarının verildiği program öğrencilerin farkındalığının geliştirilmesi adına önemli katkılar sağladı.
Konuşmacılarımız ayrıca kariyer planlaması, TEOG sınavına dair teknik ve taktikler, yaşam boyu başarının sırları, çalışma ahlakı ve güdülenme konularındaki sunumlarıyla öğrenci ve öğretmenlerimizin ufuklarını genişlettiler. Kendilerine bu güzel programdan dolayı teşekkür eden okul müdürümüz Ali Çelik ve Rehber öğretmenimiz Daniş Durdu program sonunda katılımcılarımıza hediye takdim ettiler.

8. Sınıflarımıza TEOG Motivasyon Semineri