İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

İstiklal Marşı'nın Kabulü münasebetiyle, Türkçe zümremiz tarafından ortaokul öğrencilerimize yönelik, coşkulu bir program düzenlendi. İstiklal Marşı'nın her mısrasının hangi duygularla yazıldığınının etkili bir biçimde öğrencilerimize anlatıldığı programda, okul koromuzun seslendirdiği, sözleri Mehmet Akif Ersoy'a ait olan iki parça dinleyenler tarafından çok beğenildi. Ayrıca İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışmasında birinci seçilen öğrencimiz Tuğba Serra, arkadaşları ve öğretmenleri huzurunda marşımızın on kıtasını tekrar okudu. Tükçe öğretmenlerimizden Recep Atasoy'un ise kendi yazdığı şiiri hazırladığı klip eşliğinde seslendirmesi programa ayrı bir renk kattı. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

İstiklal Marşı'nın Kabulü Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

İstiklal Marşı'nın Kabulü Okulumuzda Kutlandı