3/D SINIFI TRAFİK VE İLKYARDIM SUNUMU

3/D sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları programda, Trafik ve İlkyardımın önemi anlatılarak trafik kurallarına uymanın kazaları önlemedeki etkisi üzerinde duruldu. Ayrıca,  hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen trafik kazalarını önlemek, trafik sorunlarına çözüm bulmak, sürücülerin ve yayaların uyması gereken kuralları bizlere daha iyi anlatmak amacıyla, Sakarya Trafik Bölge Müdürlüğünden gelen polisler öğrencilerimize sunum yaptı. Emeği geçen herkese teşekkürler...