5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE İNGİLİZCE DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 5. sınıf öğrencilerimize 14 saatlik yoğun bir İngilizce programı uygulandı. 13 Haziran Pazartesi günü öğrencilerimizin durumlarını değerlendirmek amacıyla okulumuzda, İngilizce zümremiz tarafından, Reading&Writing, Speaking ve Listening seklinde 3 oturumdan oluşan bir sınav yapıldı. Sınav sonuçlarına göre öğrencilerimize sertifika takdim edilecek.

5. Sınıf Öğrencilerimize İngilizce Değerlendirme Sınavı Yapıldı