ÖZEL NEVA GELENEKSEL DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ BAŞLIYOR!

Özel Neva Okullarında gelenekselleşen ve çok başarılı bir şekilde devam eden doğa yürüyüşleri bu yıl da Ekim ayı itibarıyla başlıyor. İlk olarak 5.  ve 6. Sınıf öğrenci, öğretmen ve velileri ile yapılacak yürüyüşlerimiz, Karagöl yaylası ve Çardacık yaylasında olacak.
Kayıtların başladığını ve çok yoğun talep olduğunu belirten yürüyüş liderimiz Hüseyin Kılıçaslan “İnsanı ve doğayı keşfe çıkıyoruz” diyerek, velilerimizinde katılacağı bu faaliyetler için şimdiden heyecanlandıklarını  ifade etti.

Ekim ayı doğa yürüyüşü tarihleri:

*01 Ekim Cumartesi………………Karagöl-Çardacık yaylası (6. Sınıflar)
*15 Ekim Cumartesi………………Karagöl yaylası (5. Sınıflar)