AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİSİNİZ!

Hicri 10 Muharrem günü, Miladi 11 Ekim Salı gününe denk gelen bugün,  okulumuz yemekhanesinde aşure yapıldı ve din zümremizin önderliğinde çeşitli programlar yapılarak farklı mekanlarda aşure ikramımız gerçekleşti. Bir grup kız öğrencimiz öğretmenleri ile birlikte komşularımıza aşure dağıtırken, bir grup erkek öğrencimizde öğlen namazında yakında bulunan camiye giderek cami cemaatine aşure ikramında bulundu.
Öğlen yemeği sonrası tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz aşure yediler. Ayrıca tüm gün okulumuza gelen misafirlerimize ve çıkışta öğrencisini almaya gelen tüm velilerimize de aşure ikramı yapılacak.

Herkesi aşure yemeye bekleriz...Aşure günümüz mübarek olsun... Bolluk, bereket getirsin İnşaallah...