İSA CİDA'NIN OBJEKTİFİNDEN "ZAMAN"

Özel Neva Ortaokulu Değerler Eğitimi projesinin bu ayki konusu olan "Vakte And Olsun ki" konusu kapsamında okulumuza davet edilen İsa Cida, 8. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Çok uzun yıllardır fotoğraf sanatıyla uğraşan İsa Cida; her ne kadar fotoğaf sanatı ile hobi olarak ilgilendiğini söylese de, ulusal ve uluslararası pek çok yarışmada sayısız ödül almış ve bu işe gönlünü vermiş çok kıymetli bir fotoğraf sanatçısı...
Çektiği fotoğrafların bir kısmını öğrencilerimizle slayt gösterisi olarak paylaşan İsa hoca, aynı zamanda bu fotoğrafların hikayelerini, çekerken yaşadıkları zorlukları ve güzellikleri de anlattı. Gördüklerinden ve anlatılanlardan çok etkilenen öğrencilerimizin İsa hocayı pür dikkat dinledikleri gözlendi.
İsa Cida'ya katılımlarından ve bizimle paylaştığı bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz.

İsa Cida'nın Objektifinden "Zaman"