KÜÇÜK YÜREKLERDEN BÜYÜK YARDIM KAMPANYASI!

Okulumuz 7-E sınıfı öğrencileri küçük yürekleri ile büyük bir yardım kampanyasına imza attılar. Halkla İlişkiler Sorumlumuz Ayşegül Üner öğrencilerimizin projelerinin içeriği ve sonuçları ile ilgili şunları söyledi:
"Onların bu düşünceleri ve heyecanları bizi öyle mutlu etti ki, hemen projelerini yönetime sunarak onay aldık ve elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalıştık. Ama bu işin en sevindirici noktası şimdiye kadar yapmış olduğumuz yardım faaliyetlerinin öğrencilerimizin üzerinde bir farkındalık oluşturduğunu görmemiz oldu. Öğrencilerimiz, bir kermes düzenlemek istediklerini, bu kermeste annelerinin yaptığı yiyecekleri ve kendilerinin yapacağı el emeği ürünleri satışa sunmayı düşündüklerini, satıştan elde edecekleri gelir ile yardıma muhtaç yetimleri sevindirmek istediklerini dile getirdiler. Ve söylediklerini başarıyla yerine getirerek, düşündüklerinin de üzerinde gelir elde ettiler. Biz de onları Sakarya İHH temsilcileri ile biraraya getirerek, yapmayı düşündükleri yardımın güvenilir bir şekilde sahiplerine ulaşmasını sağlamak istedik. İHH temsilcileri bu durumdan çok hoşnut oldular. Ve öğrencilerimize bir teşekkür plaketi takdim ettiler. İnşaallah planlanan tarihte öğrencilerimizle yetimleri buluşturarak yardımı bizzat 7-E sınıfı öğrencilerinin eliyle verebilmeleri doğrultusunda bir plan yaparak sözleştiler. Başta 7-E sınıfı öğretmeni Aşegül Akın olmak üzere tüm öğrencilerimizi bu davranışlarından ötürü kutluyor ve daim olmasını temenni ediyorum."

Küçük Yüreklerden Büyük Yardım Kampanyası