SABAH NAMAZI BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR!

Bu yıl ki ikinci sabah namazı buluşmamız 19 Kasım Cumartesi günü Şükrü Albay Arıcı camii'nde gerçekleşti. Yoğun bir bir katılımolması bizleri çok mutlu etti. Dedelerin, ananeler ve babanelerin etkinliğimizde torunlarına eşlik ettiği gözlendi. Bir babanemiz "gerçek bir eğitim ancak bu şekilde uygulamayla olur. Bu programda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.Kızlarına oğullarına eşlik eden velilerimiz bu tarz etkinliklerin devamını temenni ettiklerini dile getirdiler.
Sabah namazını eda ettiğimiz caminin imamı Sadettin Öztoprak hocamız da "Özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde birlik ve beraberliğimiz açısından daha önem arzediyor bu tarz programlar. Özel Neva Okullarına bu etkinliklerinden dolayı çokteşekkür ediyoruz" dedi.
Namaz sonrası tüm cemaat okulumuz yemekhanesine davet edilerek çorba ikram edildi.  Yemek sonrası öğrencilerimiz tarafından yapılan yemek duası ile programımız sonlandı.

Sabah Namazı Buluşmalarımız Devam Ediyor