5. Sınıflar "Kurumlar ve Kuruluşlar" konusunu gezerek öğrendi...

Okulumuz  5-A  ve 5-B  sınıfı  öğrenci ve  öğretmenleri,Sosyal  Bilgiler  dersinde  İşlemiş  oldukları "Kurumlar ve Kuruluşlar"konusunu  pekiştirmek  amacıyla,Valilik  Kampüsüne gezi  düzenlediler.Milli  Eğitim,Sağlık,Nufus...  gibi  İl Genel  Müdürlüklerinin  binalarını  gezerek,müdürlerini  ziyaret  ettiler.Kurum  yetkililerinden,bilgi  alarak,merak  ettikleri  sorulara  cevap  buldular.Gezi  esnasında  kendilerine  yardımcı  olan  ve  bilgi  veren  herkese  teşekkür  ederek  kampüsten  ayrıldılar.