140 Hayırlı Elden 140 Yetime Uzanan Yardım Eli...

Bu yıl Kurban Bayramı öncesinde; geçen seneden planladığımız ve hazırlıklarını yaptığımız "Sudan'da Yetim Giydirme Kampanyası"nı gerçekleştirdik.Okulumuz Din Kültürü züresi ve Halkla İlişkiler Birimimizin katkılarıyla gerçekleşen kampanya için;Sudan'da bulunan ve Yardımeli Derneği tarafından yaptırılan  yetimhanede bulunan 140 öğrencinin bayramlıklarını, okulumuzdan 140 hayırsever veli ve öğrencimiz üstlendi.
           Okulumuzda toplanan bayramlık kıyafetlere ilave olarak,Sudan'daki yetim çocuklarımızı sevindirecek; yiyecek,giyecek ve oyuncak yardımları da  paketlenerek, Yardımeli Derneğinden gönüllü Fatma Şencan hanımefendiye teslim edildi.Bayramda orada bulunacak ve bizzat dağıtımı gerçekleştirecek olan  Fatma hanıma ve hayırsever veli ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.