BU YIL DA SUDAN'DAKİ YETİMLERİ UNUTMADIK!

Sudan'da Yardımeli Derneği tarafında açılan Akabe Yetimler Külliyesinde bulunan yetimleri, geçen sene olduğu gibi bu Kurban bayramında da unutmadık. Okulumuzdaki hayırsever öğrenci, öğretmen ve velilerimiz herbiri arzu ettiği sayıda yetimin bayramlık ihtiyacını karşılayarak, Sudan'daki yetimleri sevindirdiler.Okulumuzda toplanan bayramlık kıyafetlere ilave olarak, toplanan yiyecek,giyecek ve oyuncak yardımları da  paketlenerek, Yardımeli Derneğine teslim edildi.
 Bu hayra vesile olan Yardımeli Derneği'ne, bayramda orada bulunacak ve bizzat dağıtımda bulunacak Fatma Şencan hanımefendiye, okulumuzda eşyaların toplanmasında, teslim edilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve hayırsever öğrenci, öğretmen ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu Yılda Sudan'daki Yetimleri Unutmadık!